Jarenlange ervaring

Een goed eindresultaat kun je alleen bereiken door vanaf het begin gestructureerd te werk te gaan. Omdat wij al jarenlang werkzaam zijn in de nieuwbouw jachtindustrie weten wij wat de eisen van de klant zijn.

 

Communicatie

Bij een nieuwbouw project wordt er veel samengewerkt tussen klant, werf en overige partijen. De professionals bij Bonsink Yacht Painters weten als geen ander dat zowel voor de continuïteit als voor de stabiliteit van een project communicatie een belangrijke pilaar is. Onze werknemers evalueren het project dan ook continue. Ervaring laat zien dat dit prettig werkt en dat er tijdig bijgestuurd kan worden als dat nodig zou zijn.

Expertise

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit de behandeling van aluminium, staal, polyester, composiet en hout. Daarnaast verzorgen wij voor nieuwbouw het converseren, spuiten, plamuren, kwasten en houtwerk.

Om u een indruk te geven van verschillende werkzaamheden hebben wij een onderverdeling gemaakt op basis van het soort werk.

Straalwerkzaamheden »
Groot onderhoud / refit »
Houtspecialisatie »
Plamuurwerk »
Interieur »
Op locatie... »
Polyester reparatie »
Houtimitatie »
RVS werk »
Timmerwerk »

 

Bonsink Yacht Painters Vollenhove Bonsink Yacht Painters Makkum
De Hagen 21 Strânwei 13
8325 DB Vollenhove 8754 HA MAKKUM
T: +31 (0) 38 3866836
F: +31 (0) 38 3868221
E: info@bonsinkyachtpainters.nl

Schilderwerk Nieuwbouw - Jachtonderhoud & refit - Straalwerkzaamheden - Plamuurwerk - Polyester reparatie - Houtimitatie - RVS werk - Jachtbetimmering