Onderhoud & refit

Ook wanneer uw jacht onderhoud nodig heeft die u zelf niet wilt of niet kunt uitvoeren of dat u uw jacht grondiger wilt aan pakken in de vorm van een refit bent u bij Bonsink Yacht Painters aan het goede adres. Doordat we al jarenlang in de sector actief zijn hebben wij de kennis in huis waarmee we kleine klussen maar ook complete refit klussen kunnen uitvoeren.

Inleven in het project

Wanneer u met uw jacht bij ons komt zullen onze specialisten alles in en op uw schip uitvoerig bekijken en inventariseren om geen enkel detail over het hoofd te zien. Dit één van de factoren die een refit opdracht ook zo moeilijk maakt ten opzichte van een nieuwbouw opdracht, samen moeten we zeer goed voorbereid zijn.

 

Overwegen en overleggen

Er moet goed overwogen worden wat vernieuwd moet worden en wat eventueel kan blijven zitten. Goede communicatie met u als eigenaar is uitermate belangrijk. Ons team van medewerkers weet dat en zal u betrekken bij het team om zo uw wensen zo veel mogelijk voorop te stellen. Ideeën en veranderingen tijdens het project moeten snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden, uiteraard moet hierbij tegelijkertijd het budget niet uit het oog verloren worden.

Alles onder één dak

Een groot voordeel van Bonsink Yacht Painters is dat alles onder één dak uitgevoerd kan worden. Of het nu om schilderwerk, timmerwerk, RVS werk, installatiewerk of om de laatste snufjes op het gebied van navigatie, communicatie en entertainment gaat, Bonsink Yacht Painters kan u alles bieden voor uw complete jacht.
 

Bonsink Yacht Painters Vollenhove Bonsink Yacht Painters Makkum
De Hagen 21 Strânwei 13
8325 DB Vollenhove 8754 HA MAKKUM
T: +31 (0) 38 3866836
F: +31 (0) 38 3868221
E: info@bonsinkyachtpainters.nl

Schilderwerk Nieuwbouw - Jachtonderhoud & refit - Straalwerkzaamheden - Plamuurwerk - Polyester reparatie - Houtimitatie - RVS werk - Jachtbetimmering